Termeni si conditii

Modalitati de utilizare a www.mag-esarfe.ro

 

Utilizarea acestui site implică acceptarea acestor termeni si condiţii, de aceea se recomandă citirea cu atenţie a acestora. www.mag-eşarfe.ro îsi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă. Cea mai recentă versiune a acestor reguli se poate citi pe pagina Termeni si Conditii.
 
Definiţii:
Acest magazin virtual este întreţinut şi administrat de S.C. Magexpert S.R.L. denumit generic Furnizor. Persoana fizică sau juridică care comandă si achiziţionează produse prin intermediul site-ului www.mag-esarfe.ro, va fi denumită Client. Adresa web www.mag-esarfe.ro este proprietatea firmei S.C. Magexpert S.R.L. . Fotografiile digitale, textele şi celelalte informaţii care se găsesc pe site-ul mag-esarfe.ro vor fi numite în continuare conţinut.
 
Drepturi de autor:
Întregul conţinut al site-ului este proprietatea S.C. Magexpert S.R.L., şi este apărat de legile în vigoare pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul S.C. Magexpert S.R.L., a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului www.mag-esarfe.ro în scopul copierii conţinutului, de către dispozitive sau programe automate, sau copierea manuală a conţinutului. Fotografiile şi datele pot fi folosite numai cu acordul scris al S.C. Magexpert S.R.L..
 
Declinarea responsabilităţii
Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora.
 
Termene de livrare:
Termenul de livrare al produselor cumparate de pe site-ul www.mag-esarfe.ro este de circa 24 ore din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazuri exceptionale, cu acordul clientului, Furnizorul poate mari termenul de livrare.
 
Taxe suplimentare:
Cheltuielile de expeditie a comenzilor vor fi suportate de către Client.
 
Litigii:
Orice litigiu aparut intre Client si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila.
În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instantelor de judecată române, de pe raza municipiului Bucureşti.
Fiind de acord cu aceşti Termeni si Condiţii, clientul îşi asumă în totalitate răspunderea.
 

E-mail: magexpo@yahoo.com